Kanapių aliejus

11.00

Sudėtis: 100% kanapių aliejus.

Išvalyti
Produkto kodas: N/A Kategorija:

Vartojimas: Kanapių sėklų aliejus gali būti naudojamas kosmetikai bei maistui. Aliejumi galite gardinti salotas, sriubas, košes, padažus, vaisių sultis, šaltus užkandžius. Kanapių sėklų aliejus gali būti naudojamas norint sustiprinti plaukus, suteikti jiem apimties ir blizgesio, augimo skatinimui, lengvesniam šukavimui, taip pat sausos odos priežiūrai – gali būti naudojamas mišiniuose arba grynas.
Laikymo sąlygos: Aliejų rekomenduojama laikyti tamsioje, vėsioje vietoje.

Kiekis

250 ml, 100 ml

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Kanapių aliejus”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Shopping Cart