100 % natūralus moliūgų sėklų aliejus, išspaustas šalto spaudimo būdu iš kruopščiai atrinktų, neskrudintų moliūgų sėklų. Gamybos metu aliejus kaitinamas ne aukštesne nei 35laipsniai temperatūra, todėl išlaikomos natūralios maistinės savybės, spalva bei subtilus riešutinis skonis. Šis nerafinuotas aliejus puikiai tinka vartoti grynas, gardinti salotas, košes, troškinius, sriubas ar net desertus. Jis taip pat dera su raugintomis daržovėmis, varške ar pilno grūdo duona. Rekomenduojama naudoti neperkaitintą, kad būtų išsaugotos visos vertingosios savybės.
Moliūgų sėklų aliejus yra natūralus nesočiųjų riebalų rūgščių, vitamino E ir augalinių sterolių šaltinis. Pakeitus sočiuosius riebalus nesočiaisiais mityboje, galima padėti palaikyti normalų cholesterolio kiekį kraujyje.
Sudedamosios dalys: 100 % moliūgų sėklų aliejus
Laikymo sąlygos: laikyti tamsioje, vėsioje vietoje. Atidarius suvartoti per 3 mėnesius.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.