Margainio rinkinys

12.00

Rinkinį sudaro:

250ml Šalto spaudimo margainių aliejus (Tinka šaltiems patiekalams, daržovių troškiniams, padažams, salotoms pagardinti, puikus priedas košėms ir tešlai. Margainių aliejų galima naudoti kaip odos ir plaukų drėkinimo ir maitinimo priemonę. Gali būti naudojamas grynas arba mišiniuose su kitais aliejais.

Saugo kepenų ląsteles nuo suirimo, naudojamas esant polinkiui akmenims tulžyje ar miomoms gimdoje formuotis, mastopatijai gydyti, vartojamas sergant cukriniu diabetu, hepatitu, odos, plaukų ir nagų grožiui puoselėti, dietologų rekomenduojamas norintiems sulieknėti.)

150g Margainio sėklų milteliai (vartojami kaip vertingas maisto priedas. Gardinkite jais salotas, jogurtus, kokteilius, bulves, picas, taip pat pagal poreikį įvairius kitus produktus.

Suaugusiems vartoti po 1arbatinį šaukštelį (2g), vieną kartą per dieną, užgeriant vandeniu.

Negalima vartoti vaikams iki 14metų, nėščiosioms, krūtimi maitinančioms moterims, arba esant produkto netoleravimui. Neviršyti rekomenduojamos nustatytos dozės.)

Kategorija:

Margainis žinomas jau nuo hipokrato laikų. Šis augalas stiprina kepenis, šalina kenksmingas medžiagas ir neutralizuoja toksinus iš kepenų, todėl rekomenduojamas žmonėms, kurie daug ir riebiai valgo, vartoja daug alkoholio, vaistų, rūkalų. Taip pat margainis padeda, esant lėtiniam kepenų uždegimui, sukeltam virusinių infekcijų. Šiuolaikiniai tyrimai patvirtino margainio veikliųjų medžiagų gydomąjį poveikį kepenų ląstelėms.

Dabar mokslas žino, kad augalo sudėtyje yra apie 200 biologiškai veikliųjų medžiagų, vertingų žmogaus sveikatai: b grupės ir f, k, a, d, e vitaminų, mikro ir makro elementų: cinko, vario, mangano, boro, jodo, seleno, kalio, kalcio, geležies, magnio.

Svarbi šio augalo savybė ta, kad jis skatina ląstelių atsinaujinimą, nepaprastai naudingas kepenims. Tvir­ti­na­ma, jog kar­tu su tra­di­ci­niu gy­dy­mu tik­ro­jo mar­gai­nio ekst­rak­tas ga­li pa­leng­vin­ti dia­be­to simp­to­mus. At­lik­ti moksliniai ty­ri­mai pa­ro­dė, kad jis ma­žI­na cuk­raus kie­kį krau­jy­je ir blo­gą­jį cho­les­te­ro­lį. Mar­gai­nių ar­ba­tos pa­ta­ria­ma ger­ti ir nuo ko­jų ve­nų Iš­si­plė­ti­mo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Margainio rinkinys”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis
Scroll to Top